Logo_bujin1

Ekte selvforsvar – Dynamisk tradisjon – Endeløs utvikling

"The opponent has an infinite amount of techniques he might attack with. You've just got to know how to get out of the way." - Hatsumi Masaaki

Kampsport -> Selvforsvar -> Tradisjon -> Personlig utvikling -> Kampkunst => Stavanger Ninjutsu

Ofte stilte spørsmål »
Praktisk info

Ja, du er på rett sted - Info for våre nye medlemmer

For voksenpartiet har vi i utgangspunktet en veiledende aldersgrense på 16år, men vi tar imot nybegynnere fra fylte 14 om modenheten tillater det. Dog har vi ingen øvre begrensning på alder, og det er aldri for sent å begynne!

Det gis inntil to gratis prøvetimer, gjerne ifølge med en av dine foreldre (også om du har bikket 50 selv)

Du kan trene i alminnelig treningstøy til å begynne med, for så å oppgradere til en mer tradisjonell kampsportdrakt ("gi") etterhvert.
 

Vi tar imot nye aspiranter kontinuerlig - Bli med!I nybegynnertreningen lærer du først basisteknikker (slag, spark, fall og kast), som er grunnlaget for resten av treningen din. Det japanske begrepet TAIJUTSU kan oversettes med "Kroppsteknikk" eller "å bruke hele kroppen". Taijutsu er basis i treningen vår. Alle teknikker utføres med kroppens tyngde og rytme, og ikke med muskelstyrke. Vi streber etter at alle teknikker, utføres med Taijutsu for å få maksimal effekt ved minimal bruk av energi.

Etter en termin på nybegynnertrening flytter man normalt over på parti for viderekomne. Da vil man fortsette med basisteknikker, men også trene på mer avanserte teknikker. Etterhvert introduseres man for de mange forskjellige våpen som vi bruker i treningen vår. Med den rette TAIJUTSU kan alt samles opp og brukes som våpen, så som mobiltelefoner, kafémøbler, jakker, osv. Våpentreningen er grunnlaget for det ubevæpnede forsvar mot kniv, skytevåpen, køller m.m. da effektivt forsvar mot et våpen krever kunnskap om forskjellige våpentypers anvendelse mot en selv.  

Klikk her for praktisk informasjon - Eller her for FAQ-seksjonen vår - Eller her for kontakt og ytterligere spørsmål
kamae%20no%20kata
Kamae - "stillinger" som inngår i Taijutsu

"Think that there is no kamae. But to become good, you have to start by learning the postures, and also the posture of your heart." -Hatsumi Masaaki