Logo_bujin1

Ekte selvforsvar – Dynamisk tradisjon – Endeløs utvikling

Ninja Kids - Stavanger Ninjutsu

Trening for barn

Kontakt oss »
Kontakt

Ninja Kids

Barnepartiet er nedlagt

Første bud for disse treningene er at barn trenger å være i bevegelse. Da kan de likegodt utvikle sine motoriske evner og lære det grunnleggende innen selvforsvar i samme slengen - selvsagt innenfor trygge rammer.

Visste du forresten at Samuraiene i det gamle Japan startet sin trening fra fylte 7 år?

Ninja Kids er klubbens ungdomsparti for alderen 12-15 år. Det gis inntil to gratis prøvetimer, gjerne ifølge med en av dine foreldre, som også er velkommen til å overvære treningen. 
Nedre aldersgrense for inntak f.o.m. januar 2019 er 12 år. Dvs at nye barn og unge i denne gruppen må være født i 2007 eller tidligere. De som er litt yngre, men allerede har trent hos oss en stund, skal selvsagt få fortsette.

Man kan trene i alminnelig treningstøy, men ellers trener vi i sorte ninjadrakter. Drakten kan kjøpes for ca. kr. 400,- alt etter størrelse.
Vi låner ut tilhørende belter. Det vil si at vi gjerne vil ha tilbake beltene etterhvert som ungdommen ikke trenger det lengre, enten det er pga gradering (nytt belte), ny størrelse eller at kidden slutter treningen.

 

DSC_0558
Treningen for barna er rettet mot å utvikle både fysiske og mentale evner. Mestring av, og kjennskap til, egen kropp er sentralt i treningen og medvirker til å utvikle ens selvtillit, oppmerksomhet og kroppskontroll. Ikke minst også respekt for andre og seg selv. 

Treningen vil inneholde elementer fra den voksne kamptrening, men i en mer leken form. Vi trener primært fallteknikk, hopp, unnvikelser og frigjøringer, liste- og sanseteknikker, samt enkle forsvarsteknikker. Vi bruker også myke skum- og gummivåpen i treningen. 

Ånden i vår kampkunst er å være glad, årvåken og, så langt som mulig, unngå konflikt. Det er en seier å kunne løpe vekk, eller helt unngå å være på det stedet der konflikten oppstår. Å kunne forsvinne fra konflikt og fare er derfor en klassisk ninjateknikk, som også inngår i treningen vår. 

Klikk her for praktisk info - eller her for innmelding eller kontakt med oss.
DSC_0562

"Budo is about how to live and survive. Not to destroy other people or nature. It is more important to find ways to help others." -Hatsumi Masaaki